Last news in Fakti

18 Февруари, 2015 12:27 1 043 0

Още един от Лудогорец се чуди за нов договор

  • ешпиньо-
  • лудогорец-
  • договор

Ешпиньо умува над предложението за нов договор

Още един от Лудогорец се чуди за нов договор - 1
Снимка: БТА
Още един от ключовите футболист на Лудогорец започва да се отдалечава от клуба. След като Роман Безяк и Дани Абало бяха категорични, че искат да продължат в чужбина през следващия сезон, сега и оставането на Фабио Ешпиньо не е никак сигурно. Португалецът има договор до лятото, като вече му бе предложено да го удължи с три години. Юношата на Порто обаче все още не е дал отговора си. 
 
Португалецът сподели пред медиите в родината си, че все още не е решил каква стъпка в кариерата си трябва да направи. 
 
„Всичко се развива добре в клуба. В момента не сме на първа позиция в шампионата, но никой не знае, скоро това може да се промени. Убеден съм, че ще сме отново на върха. Получих предложение от клуба да преподпиша договора си. Засега обаче не съм сигурен дали трябва да го сторя", каза Ешпиньо пред изданието „Renasсепса”.
 
Той пристигна в Лудогорец като свободен агент през лятото на 2013 година. За два сезона в тима португалецът записа 43 мача в „А” група, в които отбеляза 3 гола. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА