Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 19:16 1 249 1

Литекс тресна Лудогорец

  • литекс-
  • лудогорец-
  • а група

И двата отбора завършиха срещата с по 10 човека

Литекс тресна Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Отборът на Литекс победи Лудогорец с 1:0 в своето домакинство от 20-ия кръг на А група.

Мачът започна равностойно и в 11-та минута гостите можеха да открият резултата, но удар на Ешпиньо бе спасен от Баривейра. В 23-та минута центриране намери Моци сам срещу вратаря, но той изпрати топката над вратата.  В 38-та минута Лудогорец остана с човек по-малко, след като Моци бе изгонен за втори жълт картон, след като изрита топката при спряна игра. При напускането си на терена той показа среден пръст на публиката на Литекс.

Футболистите на Литекс се опитаха да наложат натиск през второто полувреме, но вратарят стоянов успя да отрази удари на Асприля и Малинов. В 71-та минута и домакините останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Малинов за нарушение срещу Абало. В 81-та минута Гълъбов за малко да си отбележи автогол,след като изчисти топката с глава малко над гредата на Баривейра. Впоследствие Абало бе изведен на чиста позиция, но не успя да преодолее вратаря.  В 85-та минута Регула изведе по прекрасен начин Асприля, който отбеляза за 1:0 в полза на Литекс. В 88-та  минута Барт отбеляза изравнителен гол, който обаче беше отменен заради засада.

След този резултат Литекс е на 3-то място във българския шампионат с актив от 35 точки. Лудогорец са втори с  41 точки, на 3 зад лидерите от ЦСКА, които обаче утре ще изиграят мача си от кръга срещу Локомотив София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    haha domuse kakvo stana