Last news in Fakti

26 Април, 2015 17:35 3 331 1

Евертън направи Манчестър Юнайтед за смях

  • евертън-
  • манчестър юнайтед-
  • смях-
  • висша лига-
  • премиършип-
  • карамелите-
  • червените дяволи

Въпреки загубата, тимът на Луис ван Гал изглежда сигурен участник в Шампионската лига

Евертън направи Манчестър Юнайтед за смях - 1
Снимка: БТА/АР

Евертън победи Манчестър Юнайтед с 3:0 на своя "Гудисън парк" в мач от 34-тия кръг на Английската висша лига. По този начин "карамелите" унижиха "червените дяволи", напук на всички очаквания, породени от превъзходната форма на Юнайтед в последните два месеца.

Още в 5-тата минута отбора от Ливърпул поведе в резултата, след като Джеймс Макарти се промуши между защитниците пред Давид де Хеа и отблизо го прониза за 1:0. Гостите се опитаха да отговорят с атаки, но по безуспешен начин. След 35 минути игра Евертън отбеляза и второ попадение, което бе дело на Джон Стоунс. Той засече топката в мрежата след много добре изпълнен корнер от страна на Лейтън Бейнс.

През втората част мениджърът на Манчестър - Луис ван Гал пусна в игра и Радамел Фалкао, който трябваше да партнира на Уейн Рууни, но безуспешно. в 75-тата минута "карамелите" сложиха точка на спора в двубоя след красива атака, завършила с гол на белгиеца Кевин Миралас. 

Това бе 5-та победа за Евертън в последните им 6 двубоя, а Юнайтед въпреки загубата изглежда сигурен участник в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Автора

    0 0 Отговор
    "Още в 5-тата минута отбора от Ливърпул поведе в резултата, след като Джеймс Макарти се промуши между защитниците пред Давид де Хеа и отблизо го прониза за 1:0."
    Някой мисли за ливърпул вместо за евертън