Last news in Fakti

1 Май, 2015 10:06 730 0

Аниете напуска Левски в посока Бетис

  • антонио аниете-
  • бетис-
  • левски

Очаква се към испанския отбор да поеме и Дани Абало от Лудогорец

Аниете напуска Левски в посока Бетис - 1
Снимка: БТА/AP

Най-добрият футболист на Левски през този сезона – Антонио Аниете най-вероятно ще напусне „сините“ през лятото в посока Испания.


Аниете е получил оферта от испанския Бетис, на който е фен от дете, пише „Стандарт“.  В момента тимът от Севиля оглавява класирането във втория ешалон на испанския футбол и най-вероятно през следващия сезон ще играе в Ла Лига. От там се опитват да се подсилят за участието в елита и са направили на Аниете оферта, която е трудна за отказване.

Нападателят на Левски не е единственият футболист от А група, който може да поеме към испанския тим. Дани Абало от Лудогорец също е спряган с такъв трансфер. Договорите и на двамата с техните отбори приключват през лятото и те ще могат да подсилят испанския тим като свободни агенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА