Last news in Fakti

19 Юни, 2015 17:57 1 576 0

Кои са трансферните цели на Лудогорец?

  • трансферни цели-
  • лудогорец-
  • кандеяш-
  • баю

Новият треньор на разградчани набеляза две имена

Кои са трансферните цели на Лудогорец? - 1
Снимка: БТА
Лудогорец започна мащабна работа по лятната си селекция. Сред трансферните цели на разградчани са крилото на Бенфика Даниел Кандеяш и юношата на Барселона Иван Баю, пише авторитетното издание "А Воla".
 
Първият има четиригодишен договор с Бенфика, но все още няма записан мач за португалския гранд. През миналия сезон 27-годишният Кандеяш е играл под наем в Нюрнберг и Гранада и за двата отбора е записал съответно 16 мача и 2 гола и 11 срещи.
 
Лудогорец най-вероятно ще се опита да го вземе под наем, като Кандеяш ще трябва да замени напусналия Дани Абало. През кариерата си той е играл още в Портимонензе (28/1), Насионал Мадейра (85/13), Пасош Ферейра (13/1), Рекреативо (10/0), Рио Аве (5/0), Варзим (27/2). Има 4 мача и с екипа на Порто.
 
Другата основна цел пред новия треньор на разградчани Бруно Рибейро е Иван Баю. Той е 23-годишен краен бранител, продукт на школата на Барселона. Между 2011 и 2013 година е играл за втория тим на каталунците и има 54 мача в Секунда дивисион. После преминава като свободен агент в португалския Арука, където в последните два сезона е несменяем титуляр.
 
Баю пък ще трябва да замени Жуниор Кайсара, който е почти сигурно ново попълнение на Шалке 04.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА