Last news in Fakti

12 Юли, 2015 11:59 807 0

Джони Евънс пред сензационен трансфер в Арсенал

  • еванс-
  • манчестър юнайтед-
  • арсенал-
  • трансфер

Артилеристите могат да извадят 10 милиона паунда за бранителя на Юнайтед

Джони Евънс пред сензационен трансфер в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР
Арсенал проявява много сериозен интерес към бранителя на Манчестър Юнайтед Джони Евънс, твърди "Мирър". Според последни информации Арсен Венгер иска да привлече още един централен защитник в състава си и бранителят на "Червените дяволи" е влязъл в полезрението му. Към днешна дата Евънс е почти сигурен напускащ Манчестър Юнайтед, но се смяташе, че той ще подсили Уест Бромич Албиън.
 
"Артилеристите" обаче могат да изпреварят средняка за неговия подпис. Със сигурност желанието на защитника е да играе редовно, така че е спорно, дали той би предпочел трансфер в Арсенал, тъй като там отново ще бъде забит на пейката, защото бетонни титуляри в центъра на отбраната са Лоран Косчиелни и Пер Мертезакер.
 
Все пак обаче ако Венгер планира да го използва по фланговете на отбраната, там Евънс може и да успее да се наложи, тъй като конкуренцията не е чак толкова сериозна - Габриел Паулиста и Калъм Чембърс.
 
Цената на северноирландеца е 10 милиона паунда. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА