Last news in Fakti

14 Юли, 2015 12:25 696 0

ЦСКА победи втория отбор на Литекс

  • цска-
  • литекс-
  • победи

Червените постигнаха успех с 2:0

ЦСКА победи втория отбор на Литекс - 1
Снимка: БТА

ЦСКА постигна първа победа в предсезонната си подготовка, след като победи втория отбор на Литекс с 2:0.

Срещата се игра пред около 100 зрители на стадион „Георги Бенковски“ в Тетевен.

„Червените“ доминираха през по-голямата част от срещата. В 19-та минута Александров завърши добър свой самостоятелен пробив с пас към Хазуров, който стреля в ръцете на вратаря Иванов. В 25-та минута Хазуров бе фаулиран в противниковото наказателно поле. Последва дузпа, която той реализира за 1:0 в полза на ЦСКА. Литекс отвърна с точен удар от фаул на Даскалов, спасен от Господинов.

Второто полувреме започна с чисто положение за „червените“, когато Долапчиев пропусна да отбележи от близо. В 71-та минута Йорданов стреля мощно, но топката премина край вратата на ЦСКА. В 78-та минута Преслав Йорданов се възползва от разбъркване след центриране от корнер и отбеляза за 2:0 в полза на ЦСКА.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА