Last news in Fakti

13 Септември, 2011 15:17 595 0

Две от българките напускат "Алианц къп"

  • wta-
  • тенис

Участващите с уайлд кард Виктория Томова и Радина Димитрова отпаднаха от тенис турнира в София

Две от българките напускат "Алианц къп" - 1
Изабелла Шиникова, снимка: БГНЕС

При третото си участие на състезнието на ТК "Левски" Томова отстъпи на петата поставена Ромина Опранди от Италия с 3:6, 2:6. За участието си на "Алианц къп" Томова взема една точка за класацията на WTA, където е №900, уточнява БГНЕС.

Дебют в професионалния тенис направи 14-годишната Радина Димитрова. Тя отстъпи на финалистката при девойките на "Ролан Гарос" през 2009 година Елена Богдан от Румъния с 1:6, 4:6. "Доволен съм от представянето на Ради. Целта ни е да играем и на турнирите във Варна и Пловдив, за да влезе в световната ранглиста. Предстои ни много работа", коментира треньорът й Илия Кушев.

Стана ясна и съперничката на Изабелла Шиникова на осминафинала. Това е водачката в схемата Юхана Ларшон. Шведката се наложи с 6:3, 3:6, 6:2 над гермнката Нина Зандер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА