Last news in Fakti

17 Юли, 2015 14:14 1 190 0

Албанци чакат Лудогорец в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • жребий-
  • квалификации-
  • албанци-
  • шампионска лига-
  • венци христов-
  • скендербеу

В тима на албанските шампиони играе българин

Албанци чакат Лудогорец в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Днес в Нион (Швейцария) бе изтеглен жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Победителят от двойката Лудогорец (България)/ Милсами (Молдова) ще се изправи срещу Скендербеу (Албания) или Крусейдърс (Северна Ирландия).

Българските шампиони допуснаха изненада в домакинството си срещу Милсами тази седмица, губейки в Разград с 0:1. Въпреки това шансовете не са загубени, а треньорът на „орлите“ Бруно Рибейро изрази оптимизма си за класиране напред.

Шампионът на Албания Скендербеу разгроми съперника си с 4:1 в първия мач и на практика си осигури класиране за третия квалификационен кръг на „лигата на богатите“.

Любопитен факт е, че в тима на албанците играе българският нападател Венцислав Христов. На родна земя той носи екипите на Берое, Черноморец и Монтана.

През миналия сезон Лудогорец игра в групите на Шампионската лига, като се превърна в първия български отбор, извоювал победа. В момента обаче „зелените“ се представят колебливо и са на прага на ранно отпадане от европейските клубни турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА