Last news in Fakti

10 Септември, 2015 04:00 747 0

Липи: Не отписвайте Ювентус!

  • ювентус-
  • липи-
  • ядро-
  • рома-
  • конкуренция

Рома почти достигна класата на торинци, заяви легендата

Липи: Не отписвайте Ювентус! - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата Марчело Липи заяви, че ще бъде голяма грешка, ако конкурентите отпишат Ювентус след само два кръга в Серия "А". "Бианконерите" загубиха първите си мачове от новия сезон, но световният шампион от 2006 година предупреди, че не може да става дума за криза.
 
"Всеки, който мисли, че Юве е загубил своя глад за успехи или, че е в криза, прави явна грешка", каза Липи в интервю за Gazzetta dello Sport.
 
"Вярно е, че си тръгнаха ключови играчи, но солидното им ядро остана. Там са Буфон, Бонучи, Киелини, Бадрзали, Маркизио, които ще помогна на новите попълнения. По-добре да не се говори много след първите две срещи. Без Кедира, Маркизио и Мората, това не е истинският Юве. Отборът е силен".
 
"Ернанес ще свърши добра работа, Дибала е голям талант, за Алекс Сандро съм чувал много хубави неща. Да не отписваме и Манджукич. Ще се върне и Асамоа", каза още Липи, след което добави, че Рома отново ще е най-големият конкурент на "старата госпожа" за скудетото.
 
"Рома почти стигна класата на Юве. Взе няколко важни попълнения, особено Джеко, защото имаха нужда от класен нападател. Останах впечатлен и от представянето на Лукас Дин срещу Ювентус. Каква личност само!".
 
"Тоти? Това е деликатна ситуация. Франческо все още може да промени даден мач с един изстрел. Той и Руди Гарсия трябва ясно да се разберат за ролята му. Тоти не може да играе вечно и като интелигентен човек, е наясно, че има шанс да пропусне няколко поредни мача", добави Липи.
 
Той каза още, че Юве и Рома не са имали късмет при жребия за груповата фаза на Шампионска лига. Торинци ще играят с Манчестър Сити, Севиля и Борусия Мьонхенгладбах, докато "вълците" са с Барселона, Байер Леверкузен и БАТЕ Борисов. "Голям тест за Юве ще бъде гостуването на Сити в първия кръг", завърши Липи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА