Last news in Fakti

17 Януари, 2016 15:57 810 0

Марселиньо: Ще сме готови за битката с Левски

  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • подготовка-
  • левски-
  • контроли
Марселиньо: Ще сме готови за битката с Левски - 1
Снимка: БТА

Плеймекърът на Лудогорец Марселиньо вярва, че отборът ще се подготви максимално добре в Турция и ще бъде готов за подновяването на "А" група в края на февруари. Зелените се изправят в първия пролетен кръг срещу Левски в Разград. В момента двата тима делят върха в А група с по 38 точки, като единствено по-добрите показатели в преките двубои правят момчетата на Георги Дерменджиев лидери.

"Едно от условията да си в кондиция е да страдаш през подготовката, но накрая ще бъдем във форма за старта на сезона", коментира бразилецът.

Лудогорец вече 9 дни се готви в турския курорт Белек. Треньорът Георги Дерменджиев залага на двуразови тренировки. Сутрин неговите играчи са подложени на сухо бягане, докато следобед работят върху спортно-техническите детайли.  Първата контрола на шампионите за 2016 година е във вторник от 16:00 часа с втородивизионния немски тим фортуна Дюселдорф.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА