Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 09:29 883 0

Ювентус срази слаб Интер

  • ювентус-
  • интер-
  • бонучи-
  • мората

Бианконерите спечелиха дербито срещу нерадзурите с 2:0

Ювентус срази слаб Интер - 1
Снимка: БТА/АР

Ювентус победи като домакин Интер с 2:0 в дербито от 27-ия кръг на италианската Серия „А” и се утвърди на върха във временното класиране.

През първата част по-настойчиви бяха домакините, но пропуски направиха Манджукич, Лихтщайнер и Ернанес, който разтресе напречната греда в 30-ата минута след далечен шут. "Нерадзурите" не сътвориха почти нищо интересно в атакуващ план през първото полувреме.

Малко след почивката в 47-ата минута Леонардо Бонучи се възползва от грешка в защитата на гостите и изведе „старата госпожа” напред в резултата. „Нерадзурите” се опитаха да изравнят, но нямаха късмет при завършването на атаките си.

В 84-ата минута Алваро Мората се разписа от дузпа за 2:0, след като самият той бе фаулиран преди това от Жоао Миранда. Най-доброто положение за Интер през втората част дойде в последната 90-а минута, когато Буфон отрази удар на Едер след пас на Ляич.

До края на мача „бианконерите” запазиха аванса си и се поздравиха с успеха, след който имат 61 точки на върха и водят с 4 точки пред Наполи, който утре гостува на Фиорентина от 22:00 часа българско време. Интер е на пета позиция с 48 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА