Last news in Fakti

8 Април, 2016 13:58 1 100 0

Агент: Суарес е нагъл и неук

  • суарес-
  • агент-
  • пари-
  • проблеми-
  • трансфер

"Той не може да смята и има психологически проблеми", заяви бившият представител на футболиста Даниел Фонсека

Агент: Суарес е нагъл и неук - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият агент на нападателя на Барселона Луис Суарес – Даниел Фонсека, отправи жестоки обиди към уругвайската звезда. Голмайсторът на европейския клубен шампион обвини импресариото, че му дължи 20 на 100 от сумата при трансфера му от Насионал в Гронинген през 2006 година. Това са 200 хиляди евро, а бившият футболист на Рома и Ювентус коментира нападките на Суарес така:

"Луис е едно дете, което има психологически проблеми и това го виждаме всички. Затова той се вижда ежедневно с психолог, но явно резултатите не са добри и трябва да се обърне вече към психиатър".

"За да можеш да броиш, трябва да знаеш как се прави това, а той е неук и не може да го стори. После ме обвинява, че съм го завлякъл с пари, което е нагло. Историята е такава, че навремето трябваше да му кажа нещо неудобно, но сега ще спестя пред вас какво беше то".

"Така че, с няколко думи, искам Луис да излезе и да каже истината, а не да ме омърсява. Ако има кураж, ще се появи пред света и ще каже каква е истината, която ви спестявам сега, а не да се крие, както го правеше през последните години", изригна Фонсека.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА