Last news in Fakti

19 Юни, 2016 23:58 685 0

Франция и Швейцария направиха очаквано реми

  • франция-
  • швейцария-
  • евро 2016

Двата тима вече гледат към 1/8-финалите на Евро 2016

Франция и Швейцария направиха очаквано реми - 1
Снимка: БТА

Приключиха и последните срещи от група А на Евро 2016.

Франция и Швейцария не успяха да си вкарат голове, а крайното 0:0 устройваше и двата тима, които остават на първите две места в групата си.


Наставникът на домакините Дидие Дешан направи някои промени в тимас оглед на вече завоюваните 6 т. преди сблъсъка.

На върха на атаката започна Андре-Пиер Жиняк на мястото на Оливие Жиру. Муса Сисоко и Йоан Кабай също намериха място сред стартовата единадесеторка на "петлите". Пол Погба и Антоан Гризман, които влязоха като резерви в мача срещу Албания, се завърнаха сред титулярите, а почивка получи Дмитри Пайе.

За "кръстоносците" голямата промяна бе факта, че атаката ще води Брийл Емболо вместо Харис Сеферович, който не убеди в предходните срещи с изявите си.

Погба и Жиняк създадоха някои от най-интересните опасности пред вратата на Зомер. За Швейцария Мехмеди и Шакири организираха остри контри.

В крайна сметка обаче това не бе достатъчно за да се стигне до попадение и двата тима направиха най-логичното - стратегическо равенство.

С него Франция става победител в група А с актива си от 7 т. Швейцарците са втори с 5 т.

Крайно класиране в група А:

1. Франция 7 т.

2. Швейцария 5 т.

3. Албания 3 т.

4. Румъния 1 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА