Last news in Fakti

21 Юни, 2016 16:58 1 042 0

Лудогорец се разделя с румънски национал

  • препелица-
  • евро 2016-
  • румъния-
  • лудогорец

Андрей Препелица ще напусне отбора от Разград

Лудогорец се разделя с румънски национал - 1
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец е на път да се раздели с Андрей Препелица. Футболистът, който игра в два от мачовете на Румъния на Евро 2016, е попаднал в трансферната листа на "орлите", научи Sportal.bg. Причината Лудогорец да се опита да продаде Препелица е привличането на Густаво Кампаняро, който е гласен за партньор на Светослав Дяков. 

Ръководството на "орлите" смята да се възползва от участието на Препелица на европейското първенство и да продаде полузащитника, тъй като в момента цената му е висока. Още повече, че в близките дни се очаква в Разград да акостира още един вътрешен полузащитник. Интерес към Препелица не липсва и затова се очаква съвсем скоро Лудогорец да финализира продажбата на румънеца. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА