633 0

ЦСКА с обръщение към феновете

"Червените" очакват подкрепа и срещу Верея

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Ръководството на ЦСКА-София благодари на привържениците за подкрепата в мача срещу Славия на старта на сезона и ги призова да бъдат на висота и при гостуването на Верея в Стара Загора. Срещата е в събота от 19 часа.

Ето посланието на шефовете на ЦСКА-София към феновете:
"Футболен клуб ЦСКА желае да поднесе най-искрени благодарности на всички фенове за уникалната подкрепа и атмосфера на мача от първия кръг на първенството срещу Славия. Показахте нагледно армейския дух! Показахте на всички, че ЦСКА е по-жив от всякога. Благодарим ви!

През изминалия цял сезон вие преподавахте ежеседмично един и същ урок: „Как се брани любовта и честта на любимия отбор“. Цял сезон бяхте уникални и неповторими.

Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

Изключително щастливи и горди се чувстваме, че ви имаме. Миналият сезон беше тежък за всички ни, но той вече е в историята. ЦСКА е там, където му е мястото, за да се бори да постига изконните си цели – купи, титли и незабравими европейски успехи!

В събота нашите момчета гостуват на Верея в Стара Загора, те имат нужда от вас! Покажете им защо сте толкова специални, покажете им какво значи несломимият армейски дух, покажете им нестихващата жажда за победи!

Покажете им и елате на стадиона, защото заедно трябва да извървим своя път към 32-ата!"
 Напиши коментар:


Публикувай