Last news in Fakti

17 Август, 2016 23:40 1 883 1

Страхотен Лудогорец докосва групите на Шампионската лига

  • лудогорец-
  • виктория пилзен-
  • плейоф-
  • шампионска лига

Българите надиграха тотално Виктория Пилзен в първия си мач от плейофите

Отборът на Лудогорец отново донесе голяма радост на българските фенове на футбола.

Родният шампион изигра изключително адекватно първата си среща срещу Виктория Пилзен от плейофа за влизане в Шампионската лига и съвсем закономерно спечели с 2:0.

През първата част на двубоя, игран на националния стадион "Васил Левски" двата тима бяха предпазливи и се опознаваха на терена. Чистите голови възможности почти отсъстваха, като в останалите показатели разградчани се справяха по-добре. Те владееха продължително топката и търсеха пролуки в гъстата, добре групирана отбрана на гостите. На почивката резултатът се запази 0:0 с обещанието за една по-интересна втора част.

Второто полувреме започна ударно за българите. Изключително острият техничар Джонатан Кафу навърза двама в противниковото наказателно поле и чешки защитник се принуди да извърши фаул, за който главният рефер не се поколеба да отсъди дузпа в 50-ата минута на срещата. Дежурният изпълнител Козмин Моци бе безкомпромисен и хладнокръвно откри резултата в полза на разградчани с прецизен шут от бялата точка - 1:0.

В 64-ата минута Върджил Мисиджан увеличи аванса на "орлите'. Марселиньо с хитро подаване изведе съотборника си на чиста позиция, той спря и с плътен изстрел опъна мрежата на чехите за втори път.

В 85-ата минута влезлият като резерва Клаудио Кешеру пропусна да сложи окончателно точка на спора. Натанаел центрира към румънеца, който бе оставен съвсем сам, но от няколко метра пропусна с глава да прониже мрежата за класиката.

В минутите до края чехите опитаха да организират финалния си натиск, гонейки безцененният гол на чужд терен, но Лудогорец се бранеше уверено и задържа комфортната си преднина преди реванша в Чехия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от всички

    0 0 Отговор
    БРАВО!!!И последващ нов успех.