Last news in Fakti

7 Септември, 2016 09:26 996 0

Петев: Не очаквах да е толкова трудно

  • петев-
  • българия-
  • грешки-
  • люксембург

"Допуснахме недопустими грешки", заяви националният селекционер

Петев: Не очаквах да е толкова трудно - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на България Ивайло Петев остана изненадан от развоя на събитията по време на мача срещу Люксембург, който завърши с инфарктен успех от 4:3 за нашите.

“Ако трябва да съм честен, очаквах тежък двубой, но чак такова нещо - не. Допуснахме недопустими грешки в защита. Всички се случва във футбола, затова не бива да хвърляме вината върху този или онзи".

"Трябва да анализираме представянето си и да коригираме пропуските. Ще наблегнем особено върху представянето си в защита. Божидар Чорбаджийски и Антон Недялков имат бъдеще в националния отбор, въпреки че допуснаха елементарни грешки".

"Те са млади и е нормално да има известно притеснение”, коментира Петев, който допълни, че е възможно да повика нови футболисти за предстоящите на 7-ми и 10-и октомври гостувания на Франция и Швеция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА