1 013 0

Ансамбълът по художествена гимнастика се срещна с Бойко Борисов

"Никога няма да забравим вашата подкрепа", заявиха гимнастичките

Снимка: fbgr.org
Снимка: fbgr.org
Иво Стойнев

Ансамбълът по художествена гимнастика се срещна с премиера Бойко Борисов. Желанието на момичетата бе да благодарят лично на министър-председателя за оказаната подкрепа през годините.

"Господин Борисов, вие пръв през 2010 година протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения! Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт!", каза председателят на федерацията Илиана Раева.

"Вие пръв ни поздравихте по телефона още в залата при спечелването на първата ни световна титла в Монпелие през 2011 година", допълни Цвети Найденова.

Християна Тодорова напомни за трудните мигове и подкрепата на премиера: "Вие изразихте своята подкрепа към нас в най-тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години, нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата. За нас това означава много и ние винаги ще помним вашата подкрепа. Носим ви специални подаръци от Рио - възпоменателен медал от Олимпийските игри и бразилски сувенир, който да ви пази, да ви носи здраве, сили и успех!"

"Златните момичета" благодариха и на министър Кралев за подкрепата и съпричастността през последните две години и по време на Олимпийските игри.Напиши коментар:


Публикувай