Last news in Fakti

21 Октомври, 2011 12:31 737 0

Баскетболното дерби Левски - Лукойл на живо по БНТ

  • баскетбол-
  • бнт-
  • лукойл-
  • левски-
  • тити папазов-
  • арсич
Баскетболното дерби Левски - Лукойл на живо по БНТ - 1
©БГНЕС

На 22 октомври от 17:55 ч. шампионите и носители на купата на България Лукойл приемат отбора на Тити Папазов. Левски е втори в крайното класиране и в двата турнира миналия сезон. В събота мачът в Правец, както обикновено, не подлежи на прогноза. И двата тима започнаха с победи на старта на шампионата. Левски надигра Ямбол, а Лукойл измъчено спечели гостуването си на Спартак в Плевен.

Селекцията на Лукойл е завършена, но тяхната подготовка започна по-късно и като че ли играчите на Йовица Арсич още не са във върховата си форма. Брандън Хийт не е страшилището от миналия сезон, Андре Оуенс и Бруно Шундов са далеч от типичните си показатели, вечната положителна константа в тима е Тодор Стойков, а Ламонт Мак оправдава вярата на шефовете.

Левски изостава с намирането на център. Роналд Слей изигра само един мач при "сините" и по всичко личи, че се връща в Италия заради по-добро предложение. Стефан Георгиев все още се възстановява, а единствената смяна на Васил Евтимов е младият Кунов, съобщава БГНЕС. От щаба на сините обещаха ново попълнение в близките дни, но дали той ще бъде достатъчна заплаха за коша на Лукойл ще стане ясно в събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА