Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 14:07 1 070 1

Стойчо Младенов пред завръщане в ЦСКА

  • младенов-
  • атирау-
  • цска-
  • йорданеску

Специалистът намекна за напускане на Атирау

Стойчо Младенов пред завръщане в ЦСКА - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов намекна, че напуска казахстанския Атирау. Специалистът се сбогува с играчите, след като тимът му отпадна от полуфиналите на турнира за Купата на страната.

Младенов благодари на футболистите, феновете, както и на ръководството на Атирау за последните пет месеца, в които бе начело на клуба.

Съществува голяма вероятност Младенов да се завърне в ЦСКА. Настоящият наставник на "червените" Едуард Йорданеску е пред уволнение заради незадоволителни резултати, а шефовете на клуба обмислят покана към Екзекутора на Ливърпул. Феновете на тима също изразяват мнения във форумите, че Младенов трябва да поеме отново любимия им тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Бухахахахаха - е тоя сега ще ви покаже как се краде. Родата на софрата, комисионните под масата и 40 чужденци от които 4 стават. Да ви е честито на ГМО-то - като всеки изкуствен организъм и тоя си намери майстора.