613 0

Хари Кейн: Искам да остана дълго в Тотнъм

Нападателят е сигурен, че ще има споразумение за новия му договор

Хари Кейн: Искам да остана дълго в Тотнъм
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Хари Кейн е категоричен, че няма намерение да напуска Тотнъм и иска да бъде част от отбора още дълго време. Нападателят е готов да поднови контракта си, въпреки че сегашният е до 2020-а, но все още не може да постигне споразумение с ръководството, което води до слухове, че Манчестър Юнайтед може да опита да го привлече. Националът обаче е спокоен.

„Щастлив съм в клуба. Много хора ще спекулират относно бъдещето ми, но аз се чувствам отлично тук и това се видя в мача с Уест Хям“ заяви Кейн, който вкара два късни гола, за да донесе победата над Чуковете в събота.

„Няма много по-хубави усещания от това да си на „Уайт Харт Лейн“ и да вкараш в лондонско дерби. Така че аз съм доволен да бъда тук и искам да остана още дълго време. В момента преговаряме и съм убеден, че ще постигнем споразумение. Не съм притеснен и не съм изисквал това, което пишат във вестниците“ добави той.

„Не се съмнявам, че ще успеем да се разберем. Отново ще изтъкна, че искам да бъда тук дълго време и съм сигурен, че това ще се случи. Напълно съм концентриран върху представянето на Тотнъм, тъй като бъдещето пред нас е отлично“ каза още Кейн, който има 69 гола в 135 участия за Шпорите.

Великобритания

Напиши коментар:


Публикувай