Last news in Fakti

13 Декември, 2016 12:26, обновена 13 Декември, 2016 12:53 1 150 0

Джеймс Кий: Промените във Формула 1 са големи

  • формула 1-
  • промени-
  • регулации-
  • 2017-
  • джеймс кий

Техническият директор на Toro Rosso е развълнуван от предстоящия сезон при най-бързите мъже

Джеймс Кий: Промените във Формула 1 са големи - 1
Снимка: БТА/АР

Техническият директор на Toro Rosso Джеймс Кий смята, че промените в новите правила, очакващи Формула 1 през 2017 година, са най-мащабните в последните две десетилетия.

Новите регулации относно аеродинамиката и по-широките гуми на болидите ще бъдат въведени от старта на следващия сезон с цел да направят колите по-бързи и по-трудни за управление. Така се очаква представянето на машините да се подобри.

"Това е огромна реформа. Най-голямата промяна, откакто работя в последните 19 години във Формула 1, разглеждайки промените в каросерията, окачването и гумите. От гледна точка на шасито също е най-голямата в последните две десетилетия. Вълнуващи времена!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА