Last news in Fakti

23 Декември, 2016 17:27 1 036 0

Сам Алърдайс се завръща във Висшата лига

  • алърдайс-
  • кристъл палас-
  • пардю

Алърдайс е фаворит за Кристъл Палас и ще преговаря с клуба

Сам Алърдайс се завръща във Висшата лига - 1
Снимка: БТА/АР

Компрометираният Сам Алърдайс е на път да се завърне във Висшата лига начело на Кристъл Палас, въпреки че наскоро сам заяви, че едва ли ще получи шанс да работи на най-високото ниво в родината си.

Бившият национален селекционер на Англия, който през лятото напусна уличен в корупция, е фаворит за наследник на уволнения вчера Алан Пардю и според „Скай Спортс“ днес вероятно ще проведе разговори с президента на лондончани Стив Периш.

Специалистът иска да знае с какъв бюджет ще разполага през януари, както и да разбере повече за структурата на клуба, така че на този етап споразумението не може да бъде считано за сигурно.
През годините Алърдайс си създаде репутация на човек, който умее да стабилизира закъсали клубове, а в момента Палас имат нужда точно от това, тъй като са на 17-о място във Висшата лига само с една победа в последните 11 мача.

Другите имена спрягани за позицията са на Гари Роуът, който направи добри неща в Бирмингам преди да бъде заменен наскоро от Джанфранко Дзола, селекционера на Уелс Крис Колман, както и Рой Ходжсън и Райън Гигс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА