565 0

Сам Алърдайс се завръща във Висшата лига

Алърдайс е фаворит за Кристъл Палас и ще преговаря с клуба

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Компрометираният Сам Алърдайс е на път да се завърне във Висшата лига начело на Кристъл Палас, въпреки че наскоро сам заяви, че едва ли ще получи шанс да работи на най-високото ниво в родината си.

Бившият национален селекционер на Англия, който през лятото напусна уличен в корупция, е фаворит за наследник на уволнения вчера Алан Пардю и според „Скай Спортс“ днес вероятно ще проведе разговори с президента на лондончани Стив Периш.

Специалистът иска да знае с какъв бюджет ще разполага през януари, както и да разбере повече за структурата на клуба, така че на този етап споразумението не може да бъде считано за сигурно.
През годините Алърдайс си създаде репутация на човек, който умее да стабилизира закъсали клубове, а в момента Палас имат нужда точно от това, тъй като са на 17-о място във Висшата лига само с една победа в последните 11 мача.

Другите имена спрягани за позицията са на Гари Роуът, който направи добри неща в Бирмингам преди да бъде заменен наскоро от Джанфранко Дзола, селекционера на Уелс Крис Колман, както и Рой Ходжсън и Райън Гигс.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай