402 0

Венгер изчаква за новия договор с Арсенал

Едва след края на сезона ще стане ясно, дали французинът ще остане в Лондон

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Арсенал ще трябва да чака до последно преди да разбере дали Арсен Венгер ще поднови договора си с клуба или не, но според французина това няма да бъде проблем. Неговият настоящ контракт изтича в края на кампанията и той изобщо не бърза да разкрива бъдещето си, като смята и че забавянето няма да бъде кой знае какъв проблем за Артилеристите.

„През пролетта ще преценя позицията си и ще взема окончателно решение. Клубът също е свободен. Това, че съм тук от дълго време, не ми дава допълнителни права. Позициите ни са еднакви“ заяви Арсен.

През есента се навършиха 20 години от идването на французина в Арсенал и понастоящем той е мениджърът, който от най-дълго време в английския футбол начело на един отбор.

„Не мисля, че забавянето ще бъде проблем. Подписвал съм дългосрочни договори през март и април, а и много мениджъри са го правили след края на своите контракти. Аз винаги съм бил напълно отдаден до последния ден и хората уважават това, така че сега бих могъл да се върна навсякъде, където съм бил“ добави той.

Вероятно Венгер ще иска да види каква ще бъде позицията на отбора във втората половина от сезона. Две поредни загуби отдалечиха Артилеристите на 9 точки от лидера Челси, но надеждите за първо място със сигурност остават.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай