Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 13:57 791 0

България отново е в топ 10 на биатлона

  • българия-
  • биатлон-
  • анев-
  • илиев-
  • синапов-
  • клечеров

Тимът ни се завърна след най-силните

България отново е в топ 10 на биатлона - 1
Снимка: БТА/АР

Силното представяне на биатлонистите ни Красимир Анев, Владимир Илиев и отчасти Антон Синапов на световното първенство в Хохфилцен върна България в топ 10 на класирането за Световната купа по нации при мъжете.

При задържане на позицията до края на сезона ще имаме промяна в квотите за следващия, пише "24 часа". Държавите между 6-о и 10-о място могат да регистрират 7 биатлонисти, а пет от тях да вземат участие в стартовете за СК. В момента сме с едно място по-малко. Мъжете ни изпревариха Швеция за десетото място, като основната заслуга е на Анев с неговите 6-о и 7-о място съответно в спринта и преследването.

Днес Анев, Илиев, Синапов и най-вероятно Михаил Клечеров ще застанат в индивидуалния старт на 20 км.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА