857 1

Боримиров: Разбрах от медиите за Топузаков

Спортният директор официално представи Николай Митов за треньор на "сините"

Иво Стойнев

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че е научил за намеренията на Елин Топузаков да напусне треньорския пост в клуба от медиите. Както е известно, Топчо бе сменен от Николай Митов начело на "сините". Именно Боримиров представи официално Митов.

„След като вчера излезе по медиите, че Елин Топузаков възнамерява да напусне, след мача в събота, ние като клуб трябваше да реагираме и взехме решение от днес да се разделим с него. На негово място поканихме Николай Митов. Договорът му е за 1,5 години, в неговия щаб влизат Мариян Христов и Асен Букарев“, започна Боримиров.

„Да ви кажа честно, бях информиран за напускането на Топчо от медиите. Снощи г-н Русев късно ми се обади да ми сподели новината. Нужна беше реакция. Елин напуска, не мога да кажа лоша дума. Знаете, че на това поприще, когато няма резултати, трябва да се предприемат мерки.“

„Благодаря на Румен Чандъров, той е левскар, познаваме се много добре с него. Наистина му благодаря за това, че освободи Ники Митов, за да може днес да застане тук пред вас и да стане треньор на Левски. Левски никога не се е отказвал да гони първото място, шампионатът е дълъг и си мисля, че ще има още завързани мачове и двубои", добави ръководителят.

„Както преди беше, г-н Петрович, после Топузаков беше човекът, който да продължи и да надгради. Старши треньорът е човекът, който е отговорен как върви отбора“, завърши Боримиров.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • мопчо
    Отговор
    1 09:46  04.03.17
    ОТ ТОПЧО ТРЕНЕР НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА.

Напиши коментар:


Публикувай