Last news in Fakti

8 Март, 2017 08:58 1 234 1

Хамилтън се уплаши от Ferrari

  • ferrari-
  • хамилтън-
  • формула 1-
  • mercedes

Те може би са с най-бързата кола, обяви лидерът на Mercedes, който остана след Фетел и Маса днес

Хамилтън се уплаши от Ferrari - 1
Снимка: БТА/АР

Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън изрази притесненията си от Ferrari и дори обяви, че Черните кончета са фаворитите за титлата. Пилотите на Скудерията показаха отлични времена по време на първите тестове миналата седмица, но и мнозина смятат, че от Mercedes не са разкрили пълния си потенциал и остават с аванс пред всички останали.

Днес в Барселона стартираха вторите изпитания, като в първия ден изненадващо най-бърз бе Фелипе Маса с Willams, а след него останаха Себастиан Фетел, Даниел Рикардо и Люис Хамилтън, като германецът отново бе с по-бавните гуми, но времето му бе само с 0,2 десети зад това на бразилеца.

„Може би Ferrari са фаворитите. Не трябва да ги изпускаме от поглед, защото те вършат страхотна работа. Red Bull също изглеждат доста бързи и съм сигурен, че в първото състезание отборите ще бъдат много близо един до друг“ заяви Хамилтън, който не бе доволен от представянето си през деня.

„Усещането не бе особено впечатляващо. Имахме обаче проблеми с температурата на гумите и някои повреди по пода на колата, така че жертвах част от времето си“ обясни Люис.

В McLaren отново не изневериха на себе си и Стофел Вандорн имаше електронен проблем в двигателя на Honda, който бе сменен, като това бе третият такъв случай откакто пробите започнаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗПЧ

    0 0 Отговор
    Хумор, сатира и забава.....