Last news in Fakti

30 Март, 2017 13:24 897 0

Пике ще си пати, испанската федерация е по петите му

  • пике-
  • федерация-
  • изказване-
  • наказание-
  • реал мадрид

Защитникът на Барса ще отнесе санкция за нападките срещу Реал

Пике ще си пати, испанската федерация е по петите му - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Барселона Жерард Пике ще понесе поредното си наказание заради невъздържано изказване по адрес на големия съперник Реал Мадрид.

Бранителят обвини "кралския клуб" в използване на нечестни прийоми в борбата за титлата. "В ложите им винаги има политици и важни хора. Там беше прокурорът, който обвинява Меси и Неймар. Това не ми харесва. Не обичам хората, които управляват Реал и никога не бих работил там", бяха само част от думите на Пике.

Те предизвикаха широк отзвук във футболния свят, което никак не се е харесало на Испанската федерация. Там смятат, че Пике е преминал всякакви граници и обмислят да го санкционират. От Реал пък се заканиха да съдят защитника на Барса, но в крайна сметка се отказаха от намеренията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА