Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 05:15 1 560 2

Пике отнесе псувни на тренировка (ВИДЕО)

  • жерард пике-
  • пике-
  • национален отбор-
  • испания-
  • шакира

Фенове засипаха с обиди Жерард на лагера на националния отбор на Испания

Пике отнесе псувни на тренировка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Барселона Жерард Пике беше засипан от обиди от ядосани испански фенове по време на откритата тренировка на националния отбор на иберийците след референдума за независимост на Каталуния.

Пике, който гласува в неделя и разкритикува упражнената на някои места сила от страна на полицията, която доведе до стотици пострадали, от дълго време е на прицела на испанските фенове заради сепаратистките си идеи.

Ултрасите, които се бяха събрали на базата "Лас Росас" в Мадрид, мощно освиркаха бранителя на Барселона, като го обиждаха и псуваха и го призоваха да напусне отбора. Бяха издигнати и плакати с оскърбително съдържание към играча, а други подобни банери бяха иззети от охраната.

"Поведението на Жерард е изключително. Той тренира с желание и ентусиазъм. Чувства се добре и е мотивиран. Ако не беше така, нямаше да бъде тук", коментира националният селекционер Хулен Лопетеги.

30-годишният Пике заяви, че е готов веднага да напусне националния отбор, ако бъде помолен от селекционера или от испанската федерация.

Той вече обяви, че ще прекрати кариерата си в националния тим след финалите на Мондиал 2018 в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Така е!!!
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    Напускаййййй