Last news in Fakti

4 Април, 2017 15:57 1 517 0

Еди Ървайн: Фетел е разглезено дете!

  • фетел-
  • разглезено дете-
  • ferrari-
  • ървайн

Бившият пилот е на мнение, че германецът изобщо не може да се сравнява с Шумахер

Еди Ървайн: Фетел е разглезено дете! - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият пилот на Ferrari Еди Ървайн изригна срещу настоящия №1 в отбора Себастиан Фетел и го обвини в арогантност. Германецът донесе победата на Скудерията в Австралия и това вдъхна надежди на феновете за титла, но според северноирландеца напоследък Фетел е станал още по-самонадеян.

„Фетел е едно разглезено хлапе. Още когато влезе във Формула 1 той бе твърде нарцистичен, но тъй като сега чува само хвалби за себе си е станал още по-арогантен. За съжаление обаче това се случва често. При мен бе така, сега също при Люис и Фернандо“ заяви Еди, който през 1999 изпусна титлата само с 2 точки.

Според него няма никаква база за сравнение между Себастиан и Михаел Шумахер. „И дума не може да става. Фетел е добър пилот, но Шумахер бе просто на друго ниво. След лошо състезание той работеше с Жан Тод, за да оправи нещата. Умееше неща с колата, които никой друг не можеше, дори и отличен пилот като Мика Хакинен. По онова време той лесно доминираше преди на сцената да излезе един млад вълк на име Фернандо Алонсо. Смятам, че в момента Алонсо, Хамилтън и Фетел имат подобни качества, но заради лични предпочитания бих избрал Люис“ добави Ървайн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА