Last news in Fakti

29 Април, 2017 19:36 2 508 5

ЦСКА разгроми Левски с 3:0. Вече е втори

  • левски-
  • цска-
  • вечното дерби-
  • 3:0-
  • победа-
  • класиране-
  • стамен белчев

Белчев: Това беше най-малкото, с което Левски се отърва

ЦСКА разгроми Левски с 3:0. Вече е втори - 1

Отборът на ЦСКА-София разпиля Левски с 3:0 в дербито от четвъртия кръг на шампионския плейоф на Първа лига. Така играчите на Стамен Белчев изместиха "сините" от второто място в първенството. Двата отбора имат по 56 точки, но "червените" вече имат предимство след сериозната победа.

Дерби на терена на "Васил Левски" не успя да се получи, тъй като още в 6-ата минута ЦСКА-София водеше с 2:0. Арсенио Нунеш (2) и Кирил Десподов (6) бяха първите, които отбелязаха точки за "червените", преодолявайки защитата на Божидар Митрев, който изненадващо застана на вратата. Третото попадение дойде в началото на второто полувреме, когато Фернандо Каранга нокаутира "сините" с глава в 53-ата минута, пише "Спортал".

След кая на мача треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри огромното си задоволство от категоричната победа, която момчетата му извоюваха. Той поздрави футболистите си, но отчете факта, че е трябвало да реализират още попадения във вратата на "сините".

"Мисля, че постигнахме победата благодарение на колективните действия на играчите. Този път си реализирахме положенията и съм щастлив. Това беше най-малкото, с което можехме да бием Левски. Поздравявам момчетата и публиката, която беше нашият 12-и играч", заяви той, цитиран от "Блиц".

"Щеше да е жалко да допуснем грешките, които допуснахме в предния мач с Левски. Има обаче какво още да се желае в нашата игра. Все пак съм доволен, все пак това беше дерби. Симао е страхотен футболист. Доволен съм от всички. Нашите привърженици не трябва да се притесняват, ако някой от играчите ни отсъства. Ние имаме страхотни футболист. Имаме 20 титулярни играча", каза Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    8 2 Отговор
    ЦСКА Е БИЛ, Е И ЩЕ БЪДЕ НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ!
  • 2 ИВО

    1 9 Отговор
    7:2 И 7:1 КОГАТО ЛИТЕКС ПОСТИГНЕ ТИЯ РЕЗУЛТАТИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА НОМЕР 1. А ТИЯ ДЕТО СЕ ПРЕКРЪСТИХА ОТ ЛИТЕКС И ЕТРО ПОЛЕ НА ЦСКА НЕ СА ПО РАЦЛИЧНИ ОТ ТИЯ КОИТО ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО СА ПРИЕМАЛИ ТУРСКАТА ВЯРА.СЕЛЯНИНА ОТ МИКРЕНЕ ГИ ПОТУРЧИ С ЕДНА ДУМА

    Коментиран от #5

  • 3 Киро

    7 1 Отговор
    Изнасилено теле квичи от безпомощност и яд!

    Безценно!
  • 4 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    1 5 Отговор
    Само че това ЦСКА не е онова ЦСКА!!!ЦСКА не съществува!!!
  • 5 НИКОЛОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИВО":

    ДАЛИ ПАДАТЕ ОТ ЦСКА , ЛИТЕКС , ЧАВДАР ИЛИ СЕПТЕМВРИ , КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ Е ЕДИН И СЪЩ !!!! СЛАБИ СТЕ И ЗА СЕГА НЕ СТАВАТЕ !!!!! КАТО МАХНЕТЕ ЧЕНГЕТАТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 75 ГОДИНИ , МОЖЕ И ДА СТАНЕТЕ НОРМАЛЕН ОТБОР !!!! С ЧЕНГЕТАТА НЕ СТАВА !!!!!