Last news in Fakti

18 Май, 2017 16:00 1 034 2

Левски ще си връща Антонио Вутов

  • вутов-
  • удинезе-
  • левски-
  • трансфер

"Сините" започват преговори с Удинезе за халфа

Левски ще си връща Антонио Вутов - 1
Снимка: БТА

Левски може да си върне полузащитника Антонио Вутов през лятото, пише "Тема Спорт". Полузащитникът се представя много силно с екипа на Ботев, а треньорът на "сините" Николай Митов е сред почитателите на играта му.

Освен това Вутов идеално се вписва в профила на търсените за селекция играчи - българин, който на всичкото отгоре е и продукт на Левски. През пролетта той отбеляза 4 гола в 12 мача за Ботев.

За да го вземе в редиците си обаче Левски ще трябва да се разбере с Удинезе. Италианците все още държат правата на 20-годишния футболист. “Сините” смятат скоро да започнат преговори с колегите си от Апенините. Вариантите са или да го вземат отново под наем, или да опитат да откупят правата му.
Вутов дебютира за Левски през 2012 година - на 8 април при равенството 1:1 с Локомотив (София) за два сезона и половина в първия отбор на “сините” той изигра 39 мача и вкара 4 гола. След това в началото на 2014 година бе продаден на елитния италиански Удинезе.

Вутов е гласен за заместник на испанеца Антонио Аниете, който няма да е част от отбора през новия сезон. За поста офанзивен халф Левски има набелязан играч и от френския втородивизионен Страсбург. Той е роднина на миналия през “Герена” Кевин Бру.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоол

    2 2 Отговор
    Левски и футболоисти ли имат - къде са?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.