Last news in Fakti

30 Май, 2017 14:33, обновена 30 Май, 2017 15:14 4 911 6

ЦСКА спечели емблемата за колосална сума

  • цска-
  • емблема-
  • търг-
  • кърджали-
  • милева

Победител в търга е ЦСКА-София

ЦСКА спечели емблемата за колосална сума - 1

Вторият опит за провеждане на търг за емблемата и имуществото на "ПФК ЦСКА" АД се проведе успешно днес (30 май) в Кърджали. Процедурата по внасяне на оферти започна в 13:00 ч. на ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12, където се помещава канцеларията на синдик Дора Милева и приключи преди минути.

Победител в търга е ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Офертата, която предложи представителя на фирмата "Ред Енимълс" Иван Велчев - Кюстендлеца, е на стойност от 8 милиона лева.

За участие в търга документи бяха подали 4 фирми, които участваха и в първия търг - "ЦСКА - София" чрез "Ред енимълс" ЕООД, "ЦСКА 1948" чрез представителя си Никола Газдов, както и фирмите "Еко депозит солюшънс" EООД и "Интегрис лаб" ООД.

Така става ясен новият собственик на активите и пасивите на фалиралия клуб. Първоначално общата сума възлизаше на 1,65 млн. лв., а най-ценна бе емблемата. Смята се, че притежателят на емблемата носи автентичността на клуба.

Първият търг през март беше провален заради сблъсъци на фенове с представителите на аматьорския клуб. За да предотвратят такива спречквания днес (30 май) бяха мобилизирани жандармерия и полицейски части от София и Пловдив.

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев бе щастлив от развоя на търга, но се изказа остро по адрес на представителите на ЦСКА 1948, обвинявайки ги в саботаж. Според него зад тях стои собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, който с влиянието си в Българския футболен съюз също работи против интересите на ЦСКА.

"Процесът по изплащането и разпределението на парите тепърва започва. Номерът им не мина (говорейки за представителите на ЦСКА 1948, явили се на търга). Няма да ни оставят на мира. Да прекръстят всички отбори на Лудогорец и да си играят. Войната не е приключила. Как уж Домусчиев няма нищо общо (с търга в Кърджали), пък неговите адвокати са тук. Защо не оздрави клуба миналата година, като толкова искаше. Всичко в БФС се дирижира в Разград. Всичко бе скалъпено. Явно влиянието на Домусчиев е голямо. Не мога да говоря повече за Краля Слънце", не скри развълнуваният Георгиев, завършвайки иронично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    20 3 Отговор
    Голяма простотия!
  • 2 газо

    20 4 Отговор
    Тия 8 млн. кога ги плати Ганчев, ела ми се обади!
  • 3 Киро

    5 18 Отговор
    Aйде авиаторчета, кво стана сега, а, лизачи на гелосаната делиорманска ма.тия?

    САМО ЦСКА!

    Емблемата си дойде вкъщи!

    Коментиран от #4

  • 4 Ракета №2

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    Къщи много, но домът е само един и той не е този който ти си мислиш!
  • 5 шут и аут

    6 2 Отговор
    Рано е за радости особено от страна на ЛСКА, защото силно се съмнявам, че тези 8 мил. лв Гриша Ганчев може и ще плати. Сега ще почне едно мотане за парите и после 3ти търг тоя път нищо чудно и в Турция, както е тръгнало ;)
  • 6 Кухи лейки

    4 3 Отговор
    За една емблема . тъпанари . Помаците нямат спирка.