Last news in Fakti

26 Март, 2018 23:00 1 781 1

Звезда от Star Wars иска да е професионален боксьор

  • джон бойега-
  • антъни джошуа-
  • идрис елба-
  • star wars

Актьорът Джон Бойега се надява да се снима в образа на световния шампион Антъни Джошуа

Звезда от Star Wars иска да е професионален боксьор - 1
Снимки: БТА/АР

Роденият в Лондон актьор Джон Бойега разкри, че иска да изпълни главната роля в биографичен филм за боксьора тежка категория Антъни Джошуа, съобщи Contactmusic.

Запитан дали желае да се превъплъти в образа на грайм певеца Уайли, 26-годишният Бойега отхвърли подобна възможност, настоявайки, че предпочита да се снима в ролята на сегашния шампион по бокс тежка категория. "Ролята на Уайли ще е по-добре да се повери на друг актьор, но аз проявявам интерес към тази на Антъни Джошуа", уточни той.

Бойега в момента е сред най-търсените актьори в Холивуд.

Звезда от Star Wars иска да е професионален боксьор

Той поясни, че се вдъхновил от кариерата на Идрис Елба - друг британски актьор, който преди него проби в Холивуд. "Бих казал, че Идрис е като Капитан Америка за всички нас - отбеляза Бойега. - Той замина за САЩ и е сред първите, за които чух, че са постигнали успех там."

Изявлението му идва, след като Бойега наскоро увери, че е амбициран да промотира разнообразието във филмовия бизнес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    0 1 Отговор
    Аз пък искам да съм президент на Намибия, ама кой го интересува?