Last news in Fakti

24 Април, 2018 01:00 940 0

Сезонът за Киелини приключи

  • киелини-
  • ювентус-
  • наполи-
  • контузия-
  • сезон

Защитникът се контузи в мача с Наполи

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини може би изигра последния си мач за този сезон с екипа на “Старата госпожа”. Ветеранът получи контузия в началото на двубоя с Наполи (0:1) и бе заменен принудително от Стефан Лихтщайнер.

Първоначално се смяташе, че става въпрос за мускулен проблем, но впоследствие в италианските медии се появиха информации, че всъщност играчът има проблем с коляното. Ако се окаже вярно, това ще означава, че Киелини ще трябва да почива поне няколко седмици и едва ли ще се завърне в игра преди края на сезона.

“Почти е сигурно, че Киелини няма да е готов за следващия мач с Интер”, потвърди треньорът Алегри на пресконференцията след мача.

Ако контузията на бранителя се окаже сериозна, това ще е доста неприятна новина за наставника, тъй като за Юве предстоят някои доста тежки двубои до края на кампанията като гостуването на Интер в събота, както и сблъсък с Рома на “Олимпико” два кръга по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА