Last news in Fakti

15 Юни, 2018 13:29 890 0

Йеро обеща страст от испанците

  • световно първенство-
  • йеро-
  • обещание-
  • испания-
  • проблеми-
  • финал-
  • португалия

"Всеки мач е като финал за нас", заяви наставникът на Испания

Йеро обеща страст от испанците - 1
Снимка: БТА/АР

Новият селекционер на Испания Фернандо Йеро обеща на феновете да видят на терена онзи отбор, който са свикнали да наблюдават и при бившия наставник Хулен Лопетеги, уволнен ден преди началото на световното първенство в Русия заради решението му да поеме Реал (Мадрид). „Ла Фурия“ излиза срещу Португалия за първия си мач на Мондиала днес от 21:00 часа българско време в Сочи.

“Факт е, че разполагаме с много кратко време за подготовка, но такова е положението. Всички обаче сме наясно какво искаме да постигнем. Случилото се няма да промени нещата и ще видим същата стара Испания - онази, която иска да има инициативата”, убеден е Йеро.

“Ситуацията е извънредна, но уважаваме свършената досега работа. Знаем, че Португалия разполага с много силен отбор, а и това е шампионът на Европа. Подготвени сме по перфектен начин, а това е най-важното. Имам пълно доверие на моите футболисти и свършеното от тях през последните няколко години. Предстоят ни три финала в групата, като първият от тях е днес. Това е Мондиалът и трябва да се наслаждаваме на турнира. Футболистите трябва да играят със страст и с това вече ще видим докъде ще стигнем”, допълни бившият защитник на Реал (Мадрид).

Испания е в група „B“ на Мондиала заедно още с Иран (20 юни) и Мароко (25 юни).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА