16 Юни, 2018 20:57 1 572 0

Дания успя да излъже Перу

  • дания-
  • перу-
  • световно първенство-
  • поулсен-
  • дузпа

Датчаните победиха с 1:0, инките пропуснаха дузпа и бяха по-дейният тим на терена

Дания успя да излъже Перу - 1
Снимка: БТА/АР

Отборите на Перу и Дания изненадаха приятно феновете на футбола в Саранск, след като си спретнаха истинско шоу в двубой от Група "С" на Мондиал 2018.

След 36 години отсъствие от световната футболна сцена, перуанците бяха на крачка от успеха, но липсата на късмет им изигра лоша шега и в крайна сметка се оказа от определящо значение. Перу пропусна да реализира дузпа, Дания пък използва един от трите си чудесни шанса за отбелязване на попадение и в крайна сметка стигна до победата с минималното 1:0.

Мачът бе изпъстрен с редица ситуации и пред двете врати, като перуанците определено могат да съжаляват, че не отбелязаха поне веднъж днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА