Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 12:56 4 539 4

Португалия изхвърли Кристиано Роналдо

  • роналдо-
  • национален отбор-
  • майорга-
  • изнасилване-
  • обвинение-
  • сантош-
  • федерация

Звездата няма да играе за националния си тим заради скандала с изнасилването

Кристиано Роналдо няма да играе за националния отбор на Португалия до края на годината. Оказа се обаче, че той е отстранен от държавния тим на страната си заради скандала с обвинението в изнасилване от американката Катрин Майорга. По-рано беше анонсирано, че Роналдо помолил селекционера Фернандо Сантош да не игра за Португалия в срещите през септември с Полша и Шотландия, тъй като искал да се фокусира върху изявите си за Ювентус.

"Асошиейтед Прес" разкри, че Кристиано е отстранен от националния отбор не по негова молба, а заради скандала с изнасилването.

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош беше лаконичен: "Познавам добре Роналдо и не вярвам той да е способен да извърши нещо подобно. Разговаряхме и с председателя на Португалската футболна федерация Гилберто Мадайл. Съгласихме се, че Кристиано няма да вземе участие в предстоящите мачове през октомври."

"Винаги съм подкрепял футболистите си. Роналдо има пълната ми подкрепа и всички вярваме, че е невинен", добави Сантош.

Припомняме, че американката Катрин Майорга изнесе шокиращи твърдения пред света за аферата с Кристиано, като заявява, че е била жертва на анално изнасилване в хотел в Лас Вегас през 2009 година. Към момента бившият футболист на Реал (Мадрид) отрича всички обвинения.

Майорга дори била пред самоубийство след инцидента в хотелска стая в Лас Вегас. Това обявиха адвокатите на ищцата по делото срещу футболната звезда, които за предоставили всички искове по заведеното дело срещу португалеца и играчът на Ювентус има срок от 20 дни да отговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Б

    17 1 Отговор
    Малко вероятно е Роналдо на 22 години да е имал такъв стремеж към анала, още по-малко към изнасилване, но със сигурност жената ще припечели солидно от интервюта, а пък ако го оневинят няма да я съдят за лъжесвидетелстване ............
  • 2 ЦСКА умре

    2 15 Отговор
    Продалдо НЕ заслужава да играе за Реал Мадрид никога повече, дори да има татуировка на Левски!
  • 3 Димитър Кънев

    3 3 Отговор
    Дали Роналдо е способен да изнасилване а ми че да.Като се знае за симулациите при които си изпросва дузпи.Да способен е да изнасили.Мисли че всичко му е позволено.Белким сега най после му се стъжни и му сложат най после юзди и изчезне от стадионите.
  • 4 Димитров

    0 1 Отговор
    Пред самоубийство,но иначе е взела парите :)