Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 10:58 1 320 4

Хубчев обясни защо загубихме от Норвегия

  • хубчев-
  • загуба-
  • причини-
  • умора-
  • българия-
  • норвегия-
  • лига на нациите

"Умората бе прекалено много, някои футболисти бяха на предела", заяви националният селекционер

Треньорът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев коментира причините за загубата от Норвегия с 0:1. Наставникът на "лъвовете" говори на родна земя при пристигането на тима от Осло след двубоя от Лигата на нациите.

"Да не търсим причините другаде. Бяхме доста изморени и тежки, не отговорихме на физическата мощ на Норвегия. В нас са причините. За мен лично умората изигра решаваща роля. Някои от момчетата бяха на предела. Норвегия е доста мощен отбор, трябва да го признаем.

Знаехме и се опитахме да втълпим на футболистите, че трябва да отговорим с най-силната страна на противника - ние да сме агресивната страна при единоборствата.

Познавам футболистите, техните характери, навици и възможности. Манталитет на победител се придобива с победи. Три успеха едва ли ще изградят манталитета. Шансовете ни за първото място са като преди мача - големи. Зависят изцяло от нас", коментира Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен кошмар

    3 0 Отговор
    Мърльовци , никаква дисциплина , никакъв стремеж за победа. Само пари и чалгаджиѝки в главите им. България липсва. Огледало за действителността в Родината.
  • 2 Guðmundsson

    4 0 Отговор
    Ами с такива като бюрдюров, космонавта и Попов няма как да стане.
  • 3 ицо

    3 0 Отговор
    Каква умора какви пет лева.Тоя гледал ли е как играят в Англия .Явно треньора не е на място.От тия куци коне нищо не става.
  • 4 Plamdin

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера, как хора, които разбират от футбол - треньори, журналисти не виждат простат истина, че нациналният ни отбор отдавна не играе футбол, а "ритни топка" Да момчетат полагат огромни усилия - личи си, да талантливи са, но няма отбор, няма идея в този отбор (не сега от много години!)! Те не се разбитрат на терена, не могат да подадат 3 паса, разчитат само на някой случаен пас и да стане гол - това не е отбор! Във всеки важен мач ние ще сме губещите (сигурно фактите ще го докажат!) Да можем да бием в един мач, но не с игра, а с късмет!