Last news in Fakti

17 Март, 2012 19:19 732 0

Евертън и Съндърланд ще преиграват

  • евертън-
  • фа къп-
  • съндърланд
Евертън и Съндърланд ще преиграват - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборите на Евертън и Съндърланд не се победиха в 1/4-финалите на турнира за Купата на Англия (ФА Къп). Двубоят на "Гудисън парк" завърши 1:1 и полуфиналистът ще трябва да бъде определен след втори мач на "Стейдиъм ъф Лайт".

Гостите от Съндърланд започна по-агресивно и още в 12-ата минута излязоха напред в резултата. Защитникът Фил Бардсли реализира с далечен изстрел за 1:0.

"Карамелите" успяха да върнат бързо гола. В 23-ата минута австралиецът Тим Кейхил с глава направи 1:1. Бившият играч на Реал Мадрид Ройстън Дренте удари греда за Евертън от пряк свободен удар.

До края на двубоя двата тима не успяха да си вкарат нов гол и така се стигна до преиграване в Съндърланд, което ще определи кой ще се класира за полуфиналите в ФА Къп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА