Last news in Fakti

1 Януари, 2019 15:36 2 927 2

Следващият съперник на Григор не спря да го хвали

  • съперник-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • бризбейн-
  • джон милман-
  • атп 250

Много е труден, когато е в ритъм, коментира Милман преди срещата им

Следващият съперник на Григор не спря да го хвали - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Следващият съперник на Григор Димитров на турнира в Бризбейн — Джон Милман не спря да хвали българина преди битката помежду им утре.

"Григор Димитров ще бъде мотивиран за успех, това е сигурно", заяви Милман в коментар за предстоящата си среща с българския тенисист.

Двамата ще премерят сили в мач от втория кръг на надпреварата, за който все още няма определен начален час. Подобен сблъсък между тях имаше и през 2018 година, когато хасковлията спечели с 2-1 сета.

Австралиецът още помни тази игра. Тогава местният любимец имаше точки за спечелване на мача, но Григор успя да го измъкне в три сета.

"Винаги има напрежение тук. Аз си поставям високи цели, особено тук. Обичам да играя в Бризбън, приемам го като отговорност. Хората от Бризбън са ме подкрепяли през цялата кариера и всеки път, когато изляза на корта искам да им дам повод за радост", коментира Милман.

"Григор имаше средно добра година по неговия висок стандарт. Според мен не беше слаба, но съм сигурен, че ще иска да вдигне нивото. Той обича да идва тук, печелил е титлата. Много труден противник, когато е в ритъм. Играта му много трудно може да се контролира, защото има страхотни възможности", каза австралиецът за българина.

От своя страна Григор беше далеч по-сдържан пред медиите и каза, че очаква срещата с нетърпение, подчертавайки, че родната публика ще е бонус за Милман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РъкатаНаМъртвеца

    8 0 Отговор
    Много точно определение за Григор - когато е в ритъм !
  • 2 Феновете Шведски

    12 0 Отговор
    Наказвай, без изключение, Гришо!
    Пожелаваме ти, само Успех !