Last news in Fakti

9 Февруари, 2019 13:26 1 453 1

Отборът на Ивайло Чочев е пред фалит

  • палермо-
  • финанси-
  • заплати-
  • фалит-
  • спасение-
  • чочев

Палермо е в много затруднено финансово положение

Отборът на Ивайло Чочев е пред фалит - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският Палермо, където играе националът Ивайло Чочев, може да обяви фалит още на 15 февруари, алармират местните медии. Футболистите не са получавали заплати за ноември и декември и ако до посочената дата 15 февруари не им бъде платено, то клубът трябва да обяви банкрут.
Предишният собственик Маурицио Дзампарини е поставен под домашен арест по обвинения в счетоводни измами и пране на пари.

Изпълнителният директор на Палермо Емануеле Фачиле води разговори с местния бизнесмен Рафаело Фолиери за придобиване на клуба, но преговорите са били прекратени, а според “Ла Република” няма да бъдат подновени. Единственият шанс за спасяване на Палермо е в американски инвеститор, но времето е малко. На терена отборът се представя добре, като върви на второто място в Серия Б, само на точка от лидера Бреша и е сред фаворитите за промоция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    2 3 Отговор
    Нема страшно веднага ще го вземат в левски.Там взимат затихващите футболисти