Last news in Fakti

18 Юли, 2019 10:57 1 627 3

Хубчев: Приемам заплахите сериозно!

  • хубчев-
  • заплахи-
  • сериозност-
  • подценяване-
  • ружомберок-
  • левски-
  • лига европа-
  • състав

"Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко", заяви наставникът на Левски

Хубчев: Приемам заплахите сериозно! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев предупреди футболистите си, че и един процент подценяване на реванша с Ружомберок може да е фатален. Мачът е днес от 19:30 часа на "Герена" при закрити врати. "Сините" спечелиха с 2:0 преди седмица като гост в Словакия.

"Отборът е достатъчно добре подготвен, за да изиграе поне първите мачове на 100 процента. Възможно е Костов да излезе от първата минута, но едва ли ще разкрия голяма тайна, ако кажа, че това момче стиска зъби и играе на инжекции", каза Хубчев.

"За Дени Алар ще решим след тренировката. Моята информация е, че всички без Холмар ще тренират", продължи треньорът на Левски.

"Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен двубоят не е приключил. Трябва да бъдем максимално концентрирани и се стремя да го предам и на отбора. В никакъв случай не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален. Най-важната задача е да излезем сериозни от първата минута. Едва ли можем да променим нещо кой знае какво в тактическо отношение. Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с много варианти за промени в тактическо отношение”, каза Хубчев, който коментира по следния начин заканите на словаците: “Намирам за добре, че искат да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия начин. Това е част от спортната психология. По-добре ли ще е ако кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги приемам напълно сериозно. Дано ни мотивират още повече.”

"Те са физически много мощни футболисти. Радващо е, че не се огънахме и не избягахме от тая борбеност в първия мач. Не са лоши футболисти", каза още Хубчев.

Относно селекцията и дали Левски най-после ще привлече нов нападател, Хубчев беше лаконичен: "Скоро ще знам повече за нови футболисти, каквото и да значи това."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедарски

    8 3 Отговор
    Най големите, (за сега) Рязанград отпадна, другите ще отпаднат от Осиек, време Е Левски да направи 2-3 качествени мача от 15 години насам!!!!
  • 2 Синфен

    5 5 Отговор
    Подуенските баби са настървени като марули .
  • 3 Да да да

    2 2 Отговор
    Нали малката перука не играе ! Ще бият !