Last news in Fakti

16 Август, 2019 12:11 1 388 2

Бруно Акрапович: Горд съм с моя отбор

  • локомотив (пловдив)-
  • страсбург-
  • лига европа-
  • отпадане на локо-
  • бруно акрапович-
  • мнение

Специалистът иска целите пред отбора да станат по-високи

Бруно Акрапович: Горд съм с моя отбор - 1
Източник: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив (Пловдвив) Бруно Акрапович заяви, че е горд от играта на своя отбор срещу Страсбург, въпреки загубата с 0-1 и въпреки отпадането от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

''Нямахме късмет във важните моменти. Бяхме равностоен противник на един силен отбор. Искам да поздравя момчетата. Неутрализирахме техните силни играчи. Можеше да се обърне всичко, ако бяхме реализирали. Горд съм от този отбор и от тези момчета, които тренирам”, заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович.

''Те успяха да вкарат с първата ситуация, а да реагираш не е лесно. Направихме добър мач, хубава игра от отбора, но не успяхме да продължим напред. Езе е стена, нямаше какво да се случи. Нямаше време за почивка след полета, влезе на терена и направи страхотен мач. Не знам обаче как се случи тази ситуация. Ние ще опитаме всичко, за да остане Езе. Желанието на всички в клуба е да остане при нас'', оптимистично заяви той.

''Искам целите да са по-високи. Сега не трябва да мислим негативно. Целта е да направим още силни мачове и да затвърдим това, което показваме. Искам да покажем срещу всеки отбор качествата на Локомотив'', каза на финала Бруно Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тез на баба ти

    3 0 Отговор
    Важното е че са играли хубаво Не е важен резултата
  • 2 Бочо

    0 2 Отговор
    Още една сърбо хьрвато черногорска мъко.