Last news in Fakti

8 Септември, 2019 12:37 5 381 17

Венци Стефанов: Вандерсон, Мандерсон... така няма да се получат нещата

  • англия-
  • българия-
  • венци стефанов-
  • красимир балъков-
  • бфс-
  • евро квалификации-
  • евро 2020

Членът на Изпълкома на БФС е категоричен, че са нужни наши футболисти

Венци Стефанов: Вандерсон, Мандерсон... така няма да се получат нещата - 1
Снимки: БГНЕС

Членът на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов коментира по обичайния за него стил загубата на България с 0:4 от Англия в европейска квалификация. Босът е категоричен, че бразилците Вандерсон и Марселиньо нямат място в селекцията на "трикольорите". Ето какво споделя той пред Sportal.bg:

"Тежка загуба, очаквана загуба. Слушах добре коментарите след мача... Трябва да започнем да даваме шанс на български момчета в националния отбор. Нали видяхте в отбора на Англия колко млади момчетата имаше. Моите уважения, но с Дани Младенов, Сърмов, Мърмов, няма да стане. Смятам, че бразилците нямат място в националния отбор. Вандерсон колко пъти го видяхте да се включи във фаза защита? Същото мога да кажа и за Марселиньо. А видяхте англичаните как играха. Вандерсон, Мандерсон... така няма да се получат нещата. Трябват наши момчета. Аз съм за въвеждане на правило да няма повече от трима-четирима чужденци в клубовете от родното първенство. В Русия как е възможно това, защо у нас да не е? Ние взимаме разни бразилци. Хайде, ако са от Венецуела, да им помогнем на момчетата, там е криза, но в България взимат всякакви".

"Не знам дали ви направи впечатление как свирят в Европа! Видяхте ли за какви нарушения дадоха дузпи. У нас такова нещо няма - тук трябва я да ти извадят око, я да ти счупят капачка, я да ти извадят рамо, я да ти строшат две-три ребра поне, за да свирне съдията дузпа. В Европа е друго. Наскоро на мач на Славия главният съдия каза, че не е дал втора дузпа, защото била много скоро след първата. Можете ли да си представите! Това е положението. Николай Бодуров си мисли, че играе в нашето първенство. Футболистите на ЦСКА, Левски, Лудогорец са свикнали, че тук каквото и да направят в наказателното поле, позволено е. В чужбина обаче нещата лъсват. А лъсна и защо Люпко Петрович не пуска Бодуров. Старата лисица не е изкукала и ние трябва да се учим от такъв човек. Положението в националния отбор е "стягай се, че има още". Това е", каза още шефът на най-стария столичен клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    55 0 Отговор
    Ами от къде да ги изкопаме бе Бат Венци...След набор 66...67...футболисти няма има само чалгари...Куци коне...

    Коментиран от #3

  • 2 Стефан

    32 2 Отговор
    Иска да да каже завоалирано, наши момчета от Славия, белким продаде някой, щото паричките са кът вече, а както го е казал този преди мен, с чалгари не става, пример - Божинов и Ники Михайлов , другите са просто хора дето тренират за здраве, като всеки 2 българин проблема ни е в главата, дали горе, дали долу, все тая.
  • 3 бг фен

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дългият":

    колкото толкова но с наши да е
  • 4 Ники

    18 1 Отговор
    Няма с кой да стане каквото и да е било .. в момента сме футболно джудже ... нивото ни е близо до това на лихтенщаин и сан марино .. Играчите са доста слаби и играят в много утрепани отбори ... Футболист на годината .. не попада в групата за мач на отбора си .. ние сме зле просто .. Били сме паднали след грешки ... направихме толкова грешки защото ни натиснаха ...
  • 5 Смях

    18 15 Отговор
    Да те еба в простия селянин,ти и такива като тебе сте рака на Българския футбол!!за чужбина и съдийството се изказва охлюва!!ами къде в чужбина президент на Футболен Клуб прави такива изказвания бе недодялан селски мръсник?
  • 6 Сесе

    19 5 Отговор
    Кой наложи да играят умрелите от Разград и ония измислените
  • 7 1111

    30 0 Отговор
    Забравете за футбола. В момента с футбол се занимат само деца, родителите на които могат да си платят. Трябва да се започне от училищата. Трябва да има градски първенства, областни и републикански. Едно време студентските отбори бяха на нивото на сегашната Б група.

    Коментиран от #15

  • 8 Съдът да постанови решение

    28 2 Отговор
    Перуката да си подаде оставката

    Коментиран от #11

  • 9 Behemoth

    1 8 Отговор
    На тоя ако не бяха убили сина му другите нищожество можеше да го напрай да рита мач в центъра отпред!

    Коментиран от #17

  • 10 Gay Richie Rich

    13 2 Отговор
    те преди няколко години не успяха да наложат правилото във всеки мач да започва по един младеж заради клубове като Лудогорец , какво да говорим за максимум 3-ма чужденци . Единственното спасение е наистина да се ползват Български футболисти в клубовете , това е и може би единственната формула за устойчиво развитие на клубните отбори . Да, Лудогорец направиха няколко пробива с отбор от чужденци , но това е по-скоро изключение
  • 11 Перукес

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Съдът да постанови решение":

    Да бе тоя нагъл тип кво чака и той като политиците ни чака да го изхвърлят с камъни
  • 12 мпффх

    12 1 Отговор
    да проблема е че се пускат на всички нива в футбола само които имат връзки или се плаща..като в същото време са слаби и талантливите просто ги спират.ТОВА Е ПРОБЛЕМА В ФУТБОЛА...ВРЪЗКАРСТВОТО
  • 13 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ВЕНЦИ НЕ Е ВЛИЗАЛ В ПРЯК СБЛЪСЪК ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА , А СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ПРОДУКТ НА ДС !!! БЛАГАДАРЯ ВИ НАЦИОНАЛИ ,ЧЕ ВЪПРЕКИ ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА СЕ "НАПНАХТЕ "ЗА БЪЛГАРИЯ , А РУСНАЦИТЕ ПАК ЩЕ ЕЛИМИНИРАТ АНГЛИЯ !!!!!!!!!!!!!
  • 14 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    КОЙ УНИЩОЖИ НАЙ-СИЛНИЯТ ФУТБОЛЕН РЕГИОН НА БЪЛГАРИЯ : БЛАГОЕВГРАД-СИМИТЛИ -САНДАНСКИ-ПЕТРИЧ -???????????? АЗ БИХ ГО НАРЕКЪЛ -"МАКЕДОНСКАТА ФУТБОЛНА БРАЗИЛИЯ НА БЪЛГАРИЯ"!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Авраам

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНКО":

    В този край за който говориш , всичко което ставаше за работа , и за секс, се изнесе по чужбина . Кой да прави деца , да ги записва по школи , и да плаща едни щури пари , които като цяло , там много ги нямат , и ракията има стойността на твърда парична единица.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.