Last news in Fakti

12 Септември, 2019 15:05 3 419 2

Меси: С Роналдо не сме близки приятели, но защо да не вечеряме заедно?

  • меси-
  • роналдо-
  • отношения-
  • вечеря

Аржентинската звезда говори за отношенията си с Кристиано Роналдо

Меси: С Роналдо не сме близки приятели, но защо да не вечеряме заедно? - 1
Източник: БГНЕС

Лионел Меси декларира готовност да излезе на вечеря с големия си съперник за индивидуалните награди в съвременния футбол Кристиано Роналдо.

"Отношенията ни с Роналдо са нормални. Не сме близки приятели, защото никога не сме играли в един отбор. Виждаме се само по церемонии за награждаване. На последната церемония си говорихме доста, повече от обичайното. Живеем в различни страни, имаме си задължения. Но ако се отвори възможност, няма проблем за вечеряме заедно", заявява Лионел Меси, цитиран от sport.es.

Лидерът на Барселона в момента лекува контузия, която получи в началото на август месец.

"Вече се чувствам по-добре. Травмата беше много неприятна, защото я получих още на първата тренировка след ваканцията. След 15 дни възстановяване помислих, че всичко е наред, но на една тренировка преди мача с Бетис, контузията се усложни. Лекарите казаха, че това е доста коварна травма. Ще се върна на терена, когато съм напълно излекуван. Ще тренирам индивидуално и ще минавам тестове. С Валенсия няма да играя, ще видим какво ще стане за мачовете с Борусия и Гранада", завърши аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Месии

    7 2 Отговор
    две легенди ще ни липсват като отидат в сащ да тренират