Last news in Fakti

12 Септември, 2019 16:05 1 611 9

Божинов: Обичам футбола, той е светиня за мен!

  • валери божинов-
  • завръщане-
  • ботев враца

Божинов се завръща на българската футболна сцена

Божинов: Обичам футбола, той е светиня за мен! - 1
Източник: БГНЕС

Валери Божинов се завръща на футболната сцена. Нападателят е част от групата на Ботев Враца за утрешния мач срещу Арда в Пловдив. Таранът коментира пред Дарик радио и dsport.bg причините да продължи да играе.

„Обичам футбола. Любовта към играта ме кара да продължавам да играя. Камбуров иска да стигне първото място по голове, а Георги Илиев по мачове. Аз не мога да постигна тези неща, но обичта и уважението към футбола ме карат още да го практикувам. Знам, че наближава моето време да спра, защото вече влизам в 34-та си година, но въпреки това съм благодарен на играта, която ме храни толкова много години и ще продължава да го прави. Моят приятел Иван Бандаловски ме попита преди няколко дни, защо продължавам да играя. Казах му, че обичам футбола. Той е светиня за мен“, бяха част от думите на Божинов.

„Малко хора знаят, макар че вече са наясно с работата на моя баща /Сашо Ангелов/. Тренира се много здраво и хич не е леко, но който иска да му е лесно, да си седи вкъщи и да си гледа мачовете по телевизията. Надявам се да помогна на отбора да печели повече точки. Тази година ще ни е по-трудно от миналата“, отбеляза още нападателят, който за последно игра с екипа на Левски и помогна на „сините“ да спечелят баража за Лига Европа срещу Етър.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-умния

    5 2 Отговор
    Докато другите в младините играеха и се амортизираха за да защитават договорите си! Божинката правеше договори и си почиваше на скамейката! И до 50 да играе, няма да се учудя, нищо по него не е износено, умна машина която знае да сключва договори и да отмаря!
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    10 1 Отговор
    За всичките ни национали е светиня. Всеки път губят и въпреки това продължават да им плащат. Също като нашето правителство, получават много пари за да опозоряват държавата.
  • 3 анонимен

    6 1 Отговор
    Да де обича футбола само че не става за футболист!
  • 4 Гост

    6 1 Отговор
    Божинка, абе, май, жените ги обичаш повече!
  • 5 Асенчо- таксито

    9 0 Отговор
    ...а малките котита и фолкпарцалите не са ли ти светиня бе...пич ¿?! Пак се изказва неподготвен !! Циркаджия провинциален!
  • 6 Той

    7 0 Отговор
    Смешен даже жалък
  • 7 джими

    10 1 Отговор
    тоя е най-големия провал..направо в световни мащаби. Ако бях на негово място щах да се хвана на работа някъде из Австралия, я овце да гледам, я тир да карам и никога повече да не се появя в публичното пространство. Еманация на съвременната българска младеж - глупави, нагли и без реална самооценка. А толкова го харесвах в началото...
  • 8 БЕШЕ МНОГО ДОБЪР МЛАД ФУТБОЛИСТ..

    4 0 Отговор
    НО БЕШЕ...А СЕГА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е САМО МЛАД...
  • 9 Lonecheer

    4 0 Отговор
    Няма ли някой накрая да му натъпче нещо на този бездарник?