Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 14:42 1 270 2

Тити Папазов призова за спасение на Черно море

  • тити папазов-
  • черно море тича-
  • спасение-
  • оцеляване

Това е най-важната тема за българския баскетбол

Тити Папазов призова за спасение на Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Тити Папазов бе щастлив от спечелената от Левски Лукойл Суперкупа на България, но обърна внимание на друга тема, която по собствените му думи е далеч по-важна. Треньорът на "сините" призова за обединение в българския баскетбол, което да доведе до спасяването на Черно море Тича.

“Най-важната тема за българския баскетбол е оцеляването на Черно море (Варна). Всички заедно трябва да мислим за тази кауза, защото това е каузата на 2019 година. Да бъде запазена марката “Черно море”. Както по стечение на съдбата, вие видяхте, ние минахме през десетте кръга на Ада, минахме през 15 февруари 2015 година, за да дойде тази супер сензационна за вас новина - идването на Лукойл”, каза той.

“Варна е столицата на юношеския баскетбол. И въпреки финансовите проблеми в последните години, продължава да бъде доминираща школа. Това може най-добре да се случи чрез медиите. Моля ви, както не съм се молил никога за Левски, в следващите дни да бъдете съпричастни и да потърсите ръководството и играчите на Варна. Там има един доста трезвомислещ кмет, който ще подаде ръка и ще ги спаси. Варна е необходима на българския баскетбол”, продължи Папазов.

“На 10 октомври, майка ми, Бог да я прости, е родена на тази дата, тогава ние сме във Варна. Имам среща с г-н Портних и се надявам да направим така, че Варна да ги има”, завърши Тити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АКО БЕШЕ КОМБИНАЦИЯ "ЛЕВСКИ" - ЮЖНО ГОРСКО СТОПАНСТВО -НЯМАШЕ КАК ДА СПЕЧЕЛИ !!! НО ПРАВЕЦ Е ВИНОВЕН !!! ЗЛАТЕВ Е ВИНОВЕН И РОСНЕФТ Е ВИНОВЕН И БЕРОЕ СА ВИНОВНИ И ТУК ТАМ ПО НЯКОЙ " ПРИВЛЕЧЕН" БАСКЕТБОУЛИНЛИСТ !!!!!!!!!!
  • 2 хоминид

    0 0 Отговор
    Какво да му спасяваш на Черно море,Константине? Нали руска подводница се е навела да го изследва и е адалдисала на 200 метра дълбочина в сяро-водорода и бактериите? Изплувала е и казала,че нищо му няма на морето. Тук-таме плували острови от пластична маса.