Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 18:46 2 747 7

Напрежение преди мача с Англия: На Острова обиждат българските фенове

  • англия-
  • фенове-
  • българия

"Идиоти" и "недобросъвестни дебили", наричат нашите привърженици

Напрежение преди мача с Англия: На Острова обиждат българските фенове - 1
Снимка: shutterstock

"Не бъди идиот в чужбина!". Това е заглавието във вестник "Сън", насочено към феновете на Англия, които ще пътуват до Прага и София, за да подкрепят любимците си в евроквалификациите срещу Чехия и България. Както е известно, селекцията на Гарет Саутгейт се изправя срещу тима на Красимир Балъков на "Васил Левски" следващия понеделник (14 октомври) от 21:45 часа.

Информациите от Острова сочат, че близо 3500 фенове ще подкрепят "трите лъва" в предстоящите две гостувания, а от Футболната асоциация са притеснени, че с поведението си те могат да създадат инциденти. По този повод в Англия подеха кампания, oзаглавена "Докладвай този идиот".

ФА и полицията са предоставили мейл адрес и са отворили гореща линия, призовавайки запалянковците да съобщават за "недобросъвестни дебили", пише още "Сън", позволявайки си обиди по феновете от Чехия и България.

Също така от ФА са публикували видеоклип, който показва антисоциалното поведение на английския футбол, озаглавен “Не бъди този идиот!”.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    32 5 Отговор
    Уф! Англия - кУлтУрата, архитектУрата, масовите изтребления на африканци и азиатци. Толкос са велики че няма накъде.
  • 2 Опа

    34 1 Отговор
    Редактора, май не си чел оригиналния текст и правиш импровизация по тема. Идеята на Ангийската федерация е техните фенове да не правят простотии в чужбина. Ама, какво да ти обяснявам!
  • 3 Другия с коня

    9 1 Отговор
    Е тука Джендър мените ще гризнат дръвцето и повече няма да правят така....Със сигурност ще им остане Траен Спомен от България.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сандо

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Не май, Прости са!
  • 6 Miroslav Dimitrov

    1 5 Отговор
    Прави са англичаните ПОДКРЕПЯМ ГИ...
  • 7 гощо

    2 2 Отговор
    Изкукали са вече! Това да живееш на странен остров с лошо време,лоша храна и дебели грозни жени се отразява на психиката! Като добавим и всякаквите примати там с чалми и тем подобни индианци и маймуни....На всичкото от горе трябва да шофираш от грешната страна! Да не забравяме пияните,надрусани леки жени с които ти се налага семейство да правиш! Абе тежки са нещата там!